Voor het 6de jaar op rij een 10!
Onze acties

Voor het 6de jaar op rij een 10!

Opnieuw en voor het 6de jaar op rij scoort het om | nieuwe energie collectief een rapportcijfer 10 in de Stroomranking van de Consumentenbond, WISE en Natuur&Milieu! En dat terwijl er nog steeds veel leveranciers in Nederland zijn die een onvoldoende scoren.

Nu 10% korting op Supersola zonnepanelen
Volledig flexibel met de zonnepanelen van Supersola. Neerzetten, de stekker erin en klaar!
Onze acties

Nu 10% korting op Supersola zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen was nog nooit zo makkelijk! Met de Plug & Play panelen van Supersola wek je al binnen een paar minuten jouw eigen duurzame energie op. En als klant van om | nieuwe energie krijg je nu 10% korting.

Nu 10% korting op Wallbox thuislader!
Dankzij thuisladen weet je zeker dat je rijdt op 100% duurzame stroom
Onze acties

Nu 10% korting op Wallbox thuislader!

Ben je klant van het om | nieuwe energie collectief en rijd je elektrisch? Dan hebben we nu een speciale aanbieding voor je om het opladen van jouw auto met 100% duurzame energie nog gemakkelijker te maken. Als klant krijg je namelijk 10% korting op je eigen Wallbox thuislader.

Groene stroom

Ga vandaag nog om.
Vind je lokale aanbieder.

Onze energiecoöperaties vind je door het hele land. Van Vlieland tot Weert en van Vlissingen tot Hellendoorn. Samen produceren wij 100% duurzame stroom, afkomstig van eigen bodem. Ook lokale energie afnemen? Voer je postcode in voor de coöperatie bij jou in de buurt.

Trending

Ontwikkelingen