Waarom stijgen de energietarieven zo hard?
De belangrijkste factor voor de opgelopen prijzen, is het tekort aan aardgas in Europa.
Onze acties

Waarom stijgen de energietarieven zo hard?

Op dit moment heeft Europa te maken met extreme ontwikkelingen in de energiemarkt. De energieprijzen zijn hierdoor naar een historische hoogte geklommen. Lees verder over de oorzaken, gevolgen en wat je zelf kunt doen om de kosten te beperken.

Doneer vanaf nu een boom!
Maak jij Nederland 'letterlijk' een stukje groener?
Onze acties

Doneer vanaf nu een boom!

Wil jij graag actief bijdragen aan meer groen in Nederland om daarmee het milieu en klimaat te versterken? Zet je dan eenvoudig in als om | ambassadeur, dan gaan wij voor jou een boom planten!

Nu 10% korting op een EVBox thuislader!
Dankzij thuisladen weet je zeker dat je rijdt op 100% duurzame stroom
Onze acties

Nu 10% korting op een EVBox thuislader!

Ben je klant van het om | nieuwe energie collectief en rijd je elektrisch? Dan hebben we nu een speciale aanbieding voor je om het opladen van jouw auto met 100% duurzame energie nog gemakkelijker te maken. Als klant krijg je namelijk 10% korting op je eigen EVBox thuislader.

Hoeveel weet jij van energie?
Alles wat je wilde weten over (duurzame) energie.
Onze acties

Hoeveel weet jij van energie?

Ben je benieuwd wat een energiecoöperatie nou precies doet? Hoe de energiemarkt in elkaar steekt? Of uit welke onderdelen je energierekening bestaat? Kijk dan eens verder en lees meer over deze en vele andere onderwerpen.

Groene stroom

Ga vandaag nog om.
Vind je lokale aanbieder.

Onze energiecoöperaties vind je door het hele land. Van Vlieland tot Weert en van Vlissingen tot Hellendoorn. Samen produceren wij 100% duurzame stroom, afkomstig van eigen bodem. Ook lokale energie afnemen? Voer je postcode in voor de coöperatie bij jou in de buurt.

Trending

Ontwikkelingen