Banden op spanning

banden op spanning

KLEINE HANDELING, GROTE GEVOLGEN

Rijden en besparen

Banden op spanning, wat heeft het te maken het milieu? Door autoverkeer heeft het milieu zwaar te lijden onder de uitstoot van uitlaatgassen. Daarnaast zorgt het voor uitlaatgassen, smog, geluidsoverlast en ongelukken.

De autoverkeer draagt voor circa 20% bij aan de uitstoot van alle CO2 in Nederland en heeft dan ook grote invloed op de klimaatverandering die door het versterkte broeikaseffect optreedt.

Door met de juiste bandenspanning te rijden kunnen deze vervuiling en negatieve aspecten tussen 2 tot 5% worden verminderd en kun je aan brandstofkosten gemiddeld €80 tot wel €150 per jaar besparen.

SLIMME BANDENPOMP HELPT

Op de juiste manier

Er komen veel aspecten kijken bij de juiste bandenspanning. Het gebruik van de slimme bandenpomp zorgt dat de gebruiker stap voor stap wordt meegenomen in het goed oppompen van banden.

Het gebruik is gratis en de pomp werkt volledig op zonneenergie. Indien hulp nodig of een toelichting tijdens het proces gewenst is, kan dat via de informatieknop.

  • Met kenteken automatisch de juiste spanning
  • Koude of warme banden corrigeert de meting met 0,3 bar
  • Winterbanden, bandenmaat en belasting
  • Waarschuwing lekke band
  • Overzicht totale besparing CO2 en kosten
slimme bandenpomp

TIJDELIJK OF PERMANENT

Op locatie aanbieden?

Dat kan! De pompservice kan op locatie worden ingezet, bijvoorbeeld op een event. Of er kan een pomp permanent geplaatst op gebruiksvriendelijke en opvallende locaties zoals een winkelcentrum of bij een bedrijf met veel lease auto’s.

De tijdelijke service op locatie is al rendabel vanaf 30 auto’s. De investering bij een gemiddelde opdracht van 150 auto’s is€ 1.375,-, ex btw en heeft een besparing van € 2.960,-,

Plaatsing van een permanente pomp kost €2.500,- per jaar. Deze jaarlijkse kosten worden al terugverdiend met een (lease)wagenpark vanaf 25 auto’s of 100 keer gebruik.

locatie