Slim laden

Het opladen van je auto kan groener en goedkoper. Met de Slim Laden app bespaar je tot wel €250 op je energierekening.

slim laden

Slim je auto opladen met de Jedlix app!

Je rijdt elektrisch, omdat dat goed is voor het milieu of omdat het voordelig is. Maar het opladen van je auto kan groener en goedkoper. Met de Slim Laden app bespaar je als klant bij om | nieuwe energie tot wel €250 per jaar op je energierekening.

Lokaal, groener en goedkoper. Dat is nieuwe energie.

Met Slim Laden heb je veel voordeel

Op bepaalde momenten, wanneer het bijvoorbeeld erg hard waait, wordt er meer duurzame energie opgewekt.

Door van te voren in te schatten wanneer het aanbod het grootst is en de energieprijs het laagst, wordt jouw ideale oplaadmoment bepaald.

De app is voor iedereen gratis te downloaden, maar alleen voor klanten bij om | nieuwe wordt de besparing automatisch verrekend met je energiekening.

Je helpt mee om de energietransitie te versnellen door de beschikbare duurzame stroom optimaal te benutten.

Door tijdens de piekmomenten je auto op te laden, hoeven we tijdens de dalmomenten (wanneer er weinig duurzame energie wordt opgewekt) minder gebruik te maken van kolencentrales.

Je auto laadt op wanneer het voor jou het best uitkomt. In de app vind je alle belangrijke gegevens terug, zoals je besparing, je verbruik en de status van je batterij.

Het gemak van slim laden in je broekzak

De Slim Laden app is gratis te downloaden voor smartphone gebruikers. Om te kunnen profiteren van de jaarlijkse korting op je energierekening, moet je klant zijn bij om | nieuwe energie.

Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een schoner milieu!

De Slim Laden app is op dit moment o.a. geschikt voor een Tesla, BMW, Seat, Audi E-Tron en Mini Electric. Een volledig overzicht vind je hier. Heb je een Easee, Zaptec of Wallbox Laadpunt? Dan kun je met ieder merk elektrische auto gebruik maken van de app.

De app bepaalt jouw ideale oplaadmoment door te kijken naar:

  • Je moment van vertrek
  • De beschikbare capaciteit op het elektriciteitsnetwerk
  • De mate van beschikbaarheid van duurzame energie
  • De energieprijs