Je betaling is helaas mislukt.

Probeer het op een later moment nog een keer of maak het bedrag handmatig over. De benodigde gegevens vind je op de factuur.

Heb je toch nog een vraag voor ons? Neem dan contact op via mailformulier of bel ons tijdens kantooruren op 0222-760 044.

Word om | ambassadeur!

Hoe meer mensen om gaan naar onze energie, hoe dichter we bij ons doel komen van een volledig groene energievoorziening in 2030! Jij kunt ons daarbij helpen. Deel jouw om | ambassadeurscode met vrienden en familie en ontvang voor iedere, door jou aangebrachte, nieuwe klant een beloning van 20 euro.

Samen worden we de goedkoopste leverancier!

Het om | nieuwe energie collectief heeft geen winstoogmerk. Dat houdt in dat we onze opbrengsten kunnen teruggeven aan de coöperaties en aan onze klanten. Worden we even groot als de traditionele leveranciers? Dan zijn we de goedkoopste in de markt.

Voor iedere nieuwe klant €20 korting!

Wanneer jij jouw om | ambassadeurscode deelt met vrienden en familie en zij gebruiken deze code om klant te worden, dan ontvang jij daar een beloning van €20 voor. Deze beloning verrekenen we met jouw termijnbedrag in de maand nadat iemand via jou is overgestapt.

Groen én goedkoop voor iedereen!

Als om | ambassadeur profiteer je van een extra korting op jouw energierekening. Maar ook op de lange termijn heb je voordeel. Hoe meer klanten erbij, hoe meer duurzame projecten wij kunnen realiseren, hoe lager we de prijs van 100% duurzame lokale energie kunnen maken. Op die manier maken we samen duurzame energie verkrijgbaar en steeds betaalbaarder voor iedereen.