Coöperatie lidmaatschap

Wil je ook onderdeel uitmaken met je lokale coöperatie of een lokaal project?

collectieve inkoop energie

Indien je op zoek bent naar de groenste leverancier die aangesloten coöperaties, naast levering van energie, verder kan helpen in hun ontwikkeling, ben je bij ons aan het juiste adres.

verhuizen of overstappen

Zelflevering+

Hoe groen is die energie eigenlijk en waar wordt deze opgewekt? En is het eigenlijk wel verstandig om in de huidige marktsituatie je inkoopprijzen voor langere tijd vast te zetten?

Lees meer
Tarieven historie

Warmteservice

Is jouw coöperatie van plan om een collectief warmteproject te ontwikkelen? Dan kunnen wij jullie helpen om dit te realiseren!

Lees meer

Curtailment

Curtailment is een strategie om tijdelijk de hoeveelheid opgewekte energie die aan het net wordt geleverd, te verminderen

Lees meer

Hét collectief van, voor en door coöperaties

Wij zijn dé coöperatieve energieleverancier van Nederland, waar je als lokale coöperatie mede-eigenaar wordt en dus een stem hebt in de koers die wij als collectief varen!

om | nieuwe energie werkt uitsluitend met ambitieuze lokale energiecoöperaties die hun regio willen verduurzamen. We zijn een coöperatie die haar leden helpt bij het financieren, groeien en professionaliseren. Daarmee realiseren we samen zo veel mogelijk lokale collectieve duurzame stroom.

Wil je met je lokale coöperatie of een lokaal project hier ook onderdeel van uitmaken? Of een oriënterend gesprek hierover voeren? Neem hiernaast contact op via ons formulier.

Contactformulier Coöperaties

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,4 uit 5

Ik dacht dat groene energie duurder zou zijn, maar ik blijk goedkoper uit te zijn zelfs. Dat komt omdat de…

Paula Jorritsma

Goede service en mooie projecten waar in wordt geïnvesteerd.

Anne

Ondersteuning op alle gebieden

De leden van om | nieuwe energie worden uiteraard financieel ondersteund.

Echter, omdat wij een collectief van coöperaties zijn en daarmee anders dan andere energieleveranciers, ondersteunen wij onze leden ook nog op vele andere gebieden:

  • Projecten (zoals PCR en SDE) en ledenwerving
  • Faciliteren van coöperatieve Warmtelevering
  • Zelflevering richting gemeenten, waardoor zij lokale stroom kunnen afnemen van jouw coöperatie
  • Sales, marketing en communicatie
  • Technische zaken en systemen
  • (Financiele) administratie
  • Service desk en bereikbaarheid

Het doel is de coöperatie zoveel mogelijk te ondersteunen en ontzorgen. De lokale coöperatie staat voorop.

logo collectief om

Hoe meer, hoe goedkoper en duurzamer

We leveren de leden van energiecoöperaties groene energie voor een concurrerende prijs en laten daarnaast verdiensten teruglopen naar de coöperatie zelf. Dat is mogelijk omdat om | nieuwe energie geen winstoogmerk heeft. Op deze manier willen we de coöperaties ondersteunen bij de lokale duurzame projecten.

Daarnaast maken we het met elkaar mogelijk om de energietarieven te verlagen en zo duurzaamheid betaalbaar te maken voor iedereen. Wanneer we groot genoeg zijn, zijn we zelfs goedkoper dan welke grijze of groene leveranciers dan ook.

Zo versnellen we de weg naar een energieneutraal Nederland!

goedkoper en duurzamer

Al 7 jaar lang de groenste leverancier

Met elkaar realiseren we zo veel mogelijk lokale collectieve duurzame stroom. Het is dan ook niet gek dat ons collectief van coöperaties voor het zevende jaar op rij is uitgeroepen tot duurzaamste energieleverancier van Nederland. We voldoen maximaal aan de speerpunten van het jaarlijkse onderzoek naar de Groenste leverancier van Nederland. Dit onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door de Consumentenbond, Natuur & Milieu en WISE.

groenste energieleverancier