Stap ook over op echte groene energie!
Al 4 jaar de groenste

Wij zijn de groenste energieleverancier van Nederland!

In november 2018 werd om | nieuwe energie voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland!

Tegen het einde van ieder jaar voeren de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu en WISE een onafhankelijk onderzoek uit naar de duurzaamheid van alle stroomleveranciers. Zo weet je als consument exact hoe groen jouw eigen leverancier is. En wij krijgen dus al sinds onze oprichting in 2014 het rapportcijfer 10!

ook zakelijk de groenste

Ook zakelijk krijgen wij een 10!

Niet alleen consumenten kunnen bij ons de groenste energie van Nederland afnemen, maar ook zakelijke klanten kunnen van ons aanbod profiteren. Als één van de twee bedrijven die een 10 scoren, laten we andere leveranciers (ver) achter ons. Neem contact met ons op en zorg dat jij ook groen onderneemt!

Groen ondernemen? Neem contact op!
Niet alleen de groenste, maar ook de goedkoopste!
Samen met jou

om | nieuwe energie is de enige échte lokale leverancier

Wij zijn de enige energieleverancier die op grote schaal lokaal haar energie opwekt en ook weer terug levert aan haar klanten. Onze stroomopwek organiseren we samen met burgers in hun eigen buurt. Deze burgers zetten zich als vrijwilliger in om hun stad energieneutraal te maken. Niet door het van bovenaf op te leggen, maar door het met elkaar te doen. Doordat de energie in de eigen buurt wordt opgewekt, kunnen klanten langskomen en met hun eigen ogen zien waar hun stroom vandaan komt. Daarom hoeven we niet te bewijzen dat we 100% duurzaam zijn. Daarmee onderscheiden we ons van alle andere (groene) energieleveranciers.

Al 4 jaar op rij een rapportcijfer 10

Over het stroomonderzoek

In het jaarlijks terugkerende onafhankelijke stroomonderzoek vergelijken WISE, de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Greenpeace alle energieleveranciers op hun investeringen, productie, inkoop en levering van energie. om | nieuwe energie kreeg op basis van deze eigenschappen opnieuw het rapportcijfer 10.