Laadpaal Smappee

Door thuis te laden, bespaar je op je rijkosten en wordt duurzame energie optimaler benut.

Heb je een elektrische auto, maar laad je nog via een openbare laadpaal? Dan ben je er niet altijd van verzekerd of je ook oplaadt met duurzame energie voor het meest voordelige tarief.

Tot 12,5% korting op een
Smappee thuislader!

Als klant van om | nieuwe energie krijg je daarom tot 12,5% korting op de aanschaf van een Smappee EV One of EV Wall thuislader geïnstalleerd door Accubaas. Zo weet je zeker dat je voortaan rijdt op een accu vol met écht duurzame energie.

Duurzamer laden, dankzij Dynamic Load Balancing.

Mogelijkheid om te laden met energie van eigen zonnepanelen.

Veilig opladen wanneer ook andere apparatuur veel stroom vraagt.

Altijd overal inzicht in je verbruik en kosten met de Smappee app.

In minder dan een dag thuis aangesloten.

Mogelijkheid tot split billing om laadkosten bedrijfswagen te scheiden van huishoudelijk energieverbruik.

7,5% korting op een
zakelijke Smappee lader

Heb je een bedrijf en wil je dat jouw eigen klanten of werknemers hun auto voortaan kunnen opladen met écht groene energie?

Dan helpt Accubaas je met het realiseren van één of meerdere laadpunten. Als klant van om | nieuwe energie krijg je dan 7,5% korting per Smappee EV Base of Ultra laadpunt.

Eenvoudig de laadinkomsten bijhouden.

Autonome beveiliging tegen overbelasting om binnen de vermogensgrens te blijven.

Volledige controle dankzij het Smappee Dashboard

Smappee laadpas om eenvoudig thuis en op het werk te laden.

Bepaal welk type gebruiker voorrang krijgt bij het laden.

Om van de aanbieding gebruik te kunnen maken, moet je klant zijn van het om | nieuwe energie collectief. Je dient dan ook bij de aanvraag je klantnummer door te geven. Deze vind je op je facturen of in Mijn nieuwe energie. Ben je net naar ons overgestapt en weet je je klantnummer nog niet? Dan kun je ook je overeenkomstnummer doorgeven.

Stap je naar ons over via deze link, dan doneren Accubaas en om | nieuwe energie 20 bomen via MeerBomenNu. Deze worden in Nederland uitgezet voor een gezonder klimaat en betere biodiversiteit.

Op basis van de door jou opgegeven informatie over o.a. je gewenste laadplek, ontvang je een vrijblijvende offerte of neemt Accubaas contact met je op.

Heb je specifieke vragen over de lader(s), de situatie rondom jouw woning/bedrijf of andere vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Accubaas via info@accubaas.nl.

Bij om | nieuwe energie helpen we je graag om de beste duurzame keuzes te maken. De laadpalen van Smappee voorzien hierin, doordat ze iets duurzaams als elektrisch rijden, nóg net even een stukje duurzamer te maken, dankzij Dynamic Load Balancing.

Dynamic Load Balancing zorgt ervoor dat de energiestromen continue in de gaten worden gehouden om het optimale laadmoment te bepalen:

  • Wil je opladen wanneer de vraag naar elektriciteit in Nederland groot is? Dan wordt het opladen afgeremd, totdat de piek voorbij is. Hiermee wordt het gebruik van fossiele brandstoffen tijdens stroompieken zoveel mogelijk voorkomen.
  • Vragen de andere apparaten in je woning veel energie? Dan wordt het opladen van de auto wat vertraagt om overbelasting te voorkomen.
  • Heb je zonnepanelen? Dan kun je je auto laten opladen wanneer je zonnepanelen de meeste energie opwekken. Dat is niet alleen goedkoper, omdat je de energie direct zelf verbruikt, maar het vermindert ook de druk op het energienet.

Écht duurzaam rijden

Door samen te werken, zorgen om | nieuwe energie en Accubaas ervoor dat elektrische rijders nog duurzamer kunnen rijden.

Duurzaam laden

om | nieuwe energie is het groenste energiecollectief van Nederland en de enige landelijke leverancier zonder winstoogmerk. Wanneer je thuis oplaadt met onze energie, rijdt jouw auto op 100% duurzame energie die bij jou in de buurt is opgewekt.

  • Sinds 2015 een rapportcijfer 10 van de Consumentenbond, WISE en Natuur&Milieu.
  • Best beoordeelde energieleverancier op Trustpilot.
  • Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de energieprijs.
  • Samen stimuleren we de lokale economie en verduurzaming.

Accubaas

Accubaas is verantwoordelijk voor het plaatsen van de Smappee laadpunten vanaf het advies tot aan de installatie.

Hun doel is het aanbieden van innovatieve oplossingen die de gebruikers in staat stellen hun energieverbruik zelf te regelen. Daarbij zijn zij gespecialiseerd in het opslaan en verdelen van duurzame energie, zodat deze maximaal benut kan worden en we fossiele brandstoffen dus steeds minder nodig zullen hebben.

Dankzij de technologie achter de Smappee hebben gebruikers volledig inzicht en controle over het verbruik en de kosten.

Hiernaast focust Accubaas zich op duurzame warmte, opslag en opwekking met hoogwaardige merken.