Meld je aan voor onze service

Als consument onterecht overgestapt naar een andere energieleverancier? Vul hiernaast het formulier in, dan gaan wij voor je aan de slag. Het maakt niet uit of je wel of geen klant bij ons bent.

We beoordelen je aanvraag en sturen je per mail een machtigingsformulier om contact op te kunnen nemen met jouw leverancier. Dat scheelt jou een hoop tijd én energie en wij kunnen de energiemarkt een stuk eerlijker en transparanter maken door dit soort problemen aan de kaak te stellen.

Let op! Ben je onterecht overgestapt, maar zit je nog binnen de 14 dagen bedenktijd? Maak dan geen gebruik van deze service, maar annuleer zelf je contract bij je nieuwe leverancier door een mail te sturen waarin je kenbaar maakt af te zien van je nieuwe contract. In dit geval kun je namelijk altijd kosteloos hiervan af, wanneer je dit op tijd aangeeft.

Zou je in dit geval wel een melding bij ons willen maken? Zo kunnen wij namelijk monitoren met welke problemen consumenten te maken krijgen.

In welke gevallen kun je bij ons terecht?

 • Je bent een consument en hebt nooit een contract ontvangen of getekend: wij maken namens jou melding bij de leverancier dat zij jou niet mogen laten overstappen of terug moeten switchen naar je oude leverancier. Daarnaast maken we een melding bij de branchevereniging Energie-Nederland over wangedrag van de betreffende leverancier.
 • Je bent een consument en hebt te maken gehad met misleiding of agressieve verkoop: wij bekijken of jouw kwestie geschikt is om te betwisten. Is dat zo, dan maken wij namens jou een melding bij de leverancier. Het is vervolgens aan de leverancier om te bewijzen dat zij jou correct hebben laten overstappen.
 • Je bent een zakelijk gebruiker, hebt met bovenstaande te maken gehad en de energie is bedoeld voor privégebruik: zakelijke klanten kennen helaas niet dezelfde wettelijke bescherming als consumenten. Zo geldt er voor hen bijvoorbeeld geen wettelijke bedenktijd. Toch kunnen ondernemers soms aanspraak maken op de consumentenregels indien er sprake is van een contract voor (gedeeltelijk) privégebruik.
 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  Dit is de datum waarop je bedenktijd van 14 dagen is ingegaan.
 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • In het geval er een tussenpartij aanwezig is geweest die jou heeft aangemeld bij een leverancier.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Upload hier alle correspondentie m.b.t. jouw onterechte overstap, zoals mailwisseling, brieven, etc.