Vragen HVC naar om | nieuwe energie

Op 1 januari 2024 gaat jouw energielevering over van HVC naar het om | nieuwe energie collectief. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest voorkomende vragen.

warmteservice zelflevering

Staat jouw vraag er niet tussen?

Voor vragen over je eindafrekening kun je nog terecht bij HVC.

Voor contact met ons zijn wij op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar op 0222-760044 of stuur een bericht naar info@samenom.nl.

Stroomranking zakelijk

Tarieven

Termijnbedrag

Betaalwijze

Voorwaarden

Wijzigingen & Overstappen

Eindafrekening HVC

Warmte

Bestaande regelingen

Online klantportaal

Nee. Het aanleggen van warmtenetten om hun aandeelhoudende gemeenten aardgasvrij te maken hoort tot de kernactiviteiten. HVC blijft dus warmte leveren aan klanten. Mocht je dus warmte en stroom hebben dan krijg je nu een termijnbedrag voor warmte van HVC en voor stroom van om | nieuwe energie.

Het contract voor warmte blijft gewoon bij HVC. Hier verandert niets aan. Mocht je warmte en stroom afnemen dan krijg je van HVC een termijnbedrag voor warmte en van om | nieuwe energie een termijnbedrag voor stroom.

Het termijnbedrag voor warmte blijf je aan HVC betalen. Het termijnbedrag voor stroom ga je aan om | nieuwe energie betalen. Zoals je weet worden de tarieven voor warmte ieder jaar per 1 januari aangepast. Als jouw termijnbedrag voor warmte wijzigt, ontvang je hier informatie over van HVC.