Claim direct jouw korting!

€150 korting op Woningopname & Energieplan op maat

om | nieuwe energie en Woon Duurzaam gaan samen de strijd aan voor een gasloze toekomst! We doen dat door huishoudens volledig te ondersteunen bij het realiseren van een gasloze woning, van begin tot eind. De uitkomst? Gelijke of zelfs lagere maandlasten. Zonder gas en met 100% groen lokaal opgewekte elektriciteit. Want duurzaam is niet duur!

Om je een eindje op weg te helpen, hebben wij voor jou een speciale aanbieding: de eerste 10 klanten die zich aanmelden voor een Woningopname & Energieplan op Maat, krijgen een korting van €150. Hiermee wordt jouw woning vrijblijvend uitgebreid geanalyseerd, inclusief energieprestatie en warmtebehoefte voor maar €300!

Doe de gratis Woningscan!

Verduurzamen draait niet alleen om het vergroenen van je energieverbruik, maar ook om het besparen van energie en het langzaam afstappen van aardgas als bron van warmte. Maar hoe pak je dat aan?

In de praktijk is de stap om ook echt je woning te gaan verduurzamen daarom nog niet heel eenvoudig. Woon Duurzaam neemt dit proces volledig voor jou uit handen.

Ben je benieuwd of jouw woning geschikt is om van het gas af te gaan?

Vraag de gratis Woningscan aan!

Over Woon Duurzaam

Woon Duurzaam is een bedrijf dat zich bezig houdt met het verduurzamen van woningen. Hun doel is om zoveel mogelijk woningen in Nederland van het gas af te helpen. Woon Duurzaam wil dat iedere Nederlander in 2040 woont in een gasloos, energetisch en duurzaam huis.

Om dit voor elkaar te krijgen, nemen ze het volledige proces van het verduurzamen van je huis, van begin tot eind, voor je uit handen.

  • Milieuwinst
  • Kostenbesparend
  • Volledig ontzorgd
  • Beter wooncomfort