Update 11-1-2021: Deze actie is inmiddels voorbij

Als klant van om | nieuwe energie kun je nu gebruik maken van de volgende 2 exclusieve aanbiedingen:

  • De eerste 30 klanten die met de actie meedoen, krijgen een korting van 10% op hun bestelling bij Supersola.
  • Speciale aanbieding! Ga je voor een set van 3 zonnepanelen? Dan betaal je nu €1.499! Deze korting van 17% mogen we aan 10 klanten weggeven.

Meer informatie over de panelen en of ze voor jou geschikt zijn, vind je op https://supersola.com/veelgestelde-vragen/ .

Wat moet ik hiervoor doen?

Vul hiernaast het formulier in en geef aan of jij kiest voor de aanbieding met 10% korting of de set met 3 zonnepanelen voor €1.499.

De aanbieding is alleen geldig voor klanten van om | nieuwe energie. Ben je al klant? Dan vragen we hiernaast om je klantnummer in te vullen. Je vindt jouw klantnummer op je factuur of in Mijn nieuwe energie. Ben je nog geen klant? Meld je dan aan via onderstaande knop. Je krijgt via ons een bevestiging per mail met daarin je om | ambassadeurscode. Deze code kun je dan hiernaast invullen.

Na het invullen van het formulier controleren wij of je klant bent. Je ontvangt daarna van ons binnen 2 werkdagen per mail een unieke actiecode, waarmee je jouw panelen met korting kunt bestellen via de website van Supersola.

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020, zolang de voorraad strekt. Er is 10 keer gebruik te maken van de actie met 3 panelen voor €1.499 en 30 keer van de actie met 10% korting. Is het formulier hiernaast actief? Dan kun je nog steeds meedoen.