Vacature promotiemedewerk(st)er

Geschreven door control

2 oktober 2019 2 min. leestijd

Wie zoeken wij?

Wij zoeken proactieve, betrokken en enthousiaste studenten die niet bang zijn om op mensen af te stappen en geïnteresseerd zijn in duurzaamheid.

Wat ga je doen?

Samen met een medewerk(st)er en andere studenten ga je ons energiecollectief promoten op verschillende evenementen door heel Nederland. Dit kunnen markten, food festivals, bewonersinitiatieven en andere evenementen zijn.

Wat bieden wij jou?

• Je werkt op basis van een 0-uren contract (je bepaalt dus in overleg met ons zelf wanneer je wil werken)
• De evenementen zijn zowel doordeweeks als in het weekend
• Een passend en marktconform salaris
• Een prettige werksfeer in een dynamisch bedrijf
• Afwisselend werk door heel Nederland

Wie zijn wij?

Wij zijn om | nieuwe energie, het allergroenste energiecollectief van Nederland zonder winstoogmerk. Wij bestaan uit maar liefst 40 lokale en ambitieuze energiecoöperaties en samen hebben wij één doel voor ogen: Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. Hoe? Door zoveel mogelijk Nederlanders met gemak van betaalbare duurzame lokale energie te voorzien. Daarom wekken wij zelf 100% groene energie op, zonder winstoogmerk. Elk van onze coöperaties doet dat in eigen buurt. Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al honderdduizenden Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En hoe meer mensen mee doen, hoe goedkoper de energie wordt. Dat is de kracht van het bundelen van lokale energie. Dat is de kracht van het om | nieuwe energie collectief. Jij kunt hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in het versterken van onze studentenpool? Stuur ons dan een mailtje via marketing@samenom.nl

Graag ontvangen we je naam, geboortedatum, adresgegevens, motivatie en telefoonnummer waar we je op kunnen bereiken.