Verduurzamen met Enirgy

Wil jij je woning verduurzamen? Dat kan via Enirgy!

woning verduurzamen

Bij onze samenwerkingspartner Enirgy draait alles om energie: positieve energie. Wonen en werken met respect voor mens, milieu en maatschappij. Van zonnepanelen tot isolatie, van wonen zonder gas tot groene energie van om | nieuwe energie: Enirgy biedt een breed scala aan oplossingen om je woning te verduurzamen.

Zó verduurzaamt Enirgy jouw woning

Je wilt je woning of werkruimte verduurzamen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dat is niet zo gek. Op het gebied van duurzaamheid zijn er immers vele keuzes te maken. Maar welke maatregelen passen nu bij jou? En bij je woonsituatie? Samen met jou brengt Enirgy je mogelijkheden en wensen in kaart. Op basis van een eerlijk en helder advies, begeleidt Enirgy de verduurzaming van je woning van A tot Z.

duurzaam dak zonnepanelen

Altijd een
persoonlijk advies

Duurzaam wonen moet vooral comfortabel zijn, vindt Enirgy. Daarom krijg je bij Enirgy altijd een persoonlijk advies, passend bij jouw situatie en wensen. Enirgy werkt met gerenommeerde A-merken in de branche, zodat iedere verduurzamingsslag ook leidt tot een hoger wooncomfort. Bovendien bespaar je met een verduurzaming van je woning direct (energie)kosten. Dat is niet alleen comfortabel voor jou, maar ook voor je portemonnee!

Een duurzame leefomgeving voor iedereen

Bij om | nieuwe energie hebben we niet voor niets gekozen voor Enirgy als samenwerkingspartner.

De missie en filosofie van Enirgy komen namelijk in hoge mate overeen met die van ons! Zo is het de missie van Enirgy om een duurzame leefomgeving te creëren voor iedereen. Net zoals wij zagen de mensen van Enirgy dat de wereld verandert. En dus is het volgens Enirgy nodig dat ons energiegebruik mee verandert: duurzamer, slimmer, efficiënter. Samen met om | nieuwe energie verwacht Enirgy haar missie nóg beter waar te kunnen maken.