Verhuizen of overstappen?

Ga je binnenkort verhuizen?

En ben je al klant bij ons? Dan vraag je je misschien af of je bij je huidige coöperatie kunt blijven. Natuurlijk kan dat! Op iedere locatie in Nederland kun je nog steeds kiezen voor jouw vertrouwde coöperatie als je energieleverancier. Het enige wat je hoeft te doen, is naar Mijn Nieuwe Energie. Ga naar het onderwerp ‘Contract’ en kies daar voor verhuizen. Wij zorgen er dan voor dat je je oude contract kunt meenemen. In het geval dat je je nieuwe woning gaat aanmelden en daarbij voor een nieuw contract wil kiezen kan dat daar ook.

Wil je alleen aansluiten bij een andere coöperatie of kies je liever voor het hele om | nieuwe energie collectief? Dat is ook mogelijk en kun je vinden op Mijn Nieuwe Energie bij gegevens en persoonlijke informatie.

sleutel

Wil je naar ons overstappen?

Stap je over naar om | nieuwe energie vanuit een andere leverancier? Dan zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. We lezen je meterstanden automatisch uit of vragen je de meterstanden aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat je huidige leverancier een eindafrekening voor je opmaakt. Simpel, geen gedoe en zonder extra kosten!

Heb je nog een lopend contract bij je huidige leverancier? In de meeste gevallen brengt je leverancier een opzegvergoeding in rekening. Je kunt er dan zelf voor kiezen om alsnog over te stappen of te wachten met overstappen totdat je huidige contract is verlopen.

overstappen